Rólunk

2004 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Szolgálatkész mérnöki irodánk gyors reagálású informatikai hadtestként vethető be az üzleti hadszíntér számos területén. Fő irányvonalként a webfejlesztést és különféle innovációkat jelöltünk meg, úgymint virtuális desktop, kiterjesztett valóság és zöld adatközpont.

VSoft Communications Informatikai és Tanácsadó Kft.

Jelenleg lefedjük az internetes kommunikáció teljes palettáját. Honlapok, webáruházak, portálrendszerek fejlesztésétől az egyedi, közösségi és mobil alkalmazások készítésén át egészen a kreatív kampányok megvalósításáig. Szakembereink kiváló kompetenciákkal rendelkeznek design, programozás, médiatervezés, valamint közösségi- és keresőmarketing területein egyaránt.

Online kampányainkkal és internetes megoldásainkkal megjelentek musicalek, ipari termelő cégek, nagyvállalati szolgáltatók, állami intézmények, de szponzoráltunk társadalomjobbító tevékenységeket is.

Informatikai infrastruktúrákat fejlesztünk, üzemeltetünk és szolgáltatunk a nagyvállalati és az állami szektorban. Innovációink segítségével szűkülő források mellett is biztosítható a folyamatos fejlődés, és a legmodernebb technológiák bevezetése. Magabiztosságunkat legjobban sikerdíjas szolgáltatásaink bizonyítják.

Kis- és nagyvállalatok számára a költségcsökkentéssel párhuzamos technológiai modernizáció során olyan megoldásokat szállítunk, amelyek az irodák energiafogyasztását drasztikusan, akár 10%-ára csökkentik. Az informatikai kihívások és megoldások mellett bíztatjuk minden ügyfelünket, hogy otthonukban és irodájukban egyaránt válasszák az energiahatékony megoldásokat. Hisszük, hogy a zöld informatika nem csak a gazdaságot élénkíti, de Földünk élhetőbbé tételében is jelentős szerepet fog játszani.

Ügyfeleink és együttműködő partnereink

Fujitsu, LG, Microsoft, Magyar Telekom, VMware, Amplifon, CNI, Generali, KH, NKEK, Partner Cable, Polipack