Sajtómegjelenések

Bányából a virtuális térbe
Ma & Holnap, 2013. április 26.
A gazdasági válság ellenére az informatika fejlődése megállíthatatlan, új területek nyílnak meg, és lassan már a virtuális térben is mozoghatunk. Verdó István, a VSoft ügyvezető igazgatója és munkatársai ezeket a lehetőségeket kutatják. A cég egyik innovációjának apropóján beszélgettünk vele fejlesztésekről, lehetőségekről és a magyarországi helyzetről.

Nagy siker a "Jövő útjain"
Mobilis Győr, 2013. április 18.
Hatalmas érdeklődés fogadta a Mobilis csapatát a Jövő útjain című programsorozat valamennyi állomásán. [...] nagy élményt jelentett a VSoft kiterjesztett valóság szoftvere, melynek köszönhetően a diákok kezet foghattak akár egy dinoszaurusszal is.

Kiterjesztett valóság a Mobilisben és Pesten
Layer11 blog, 2013. március 28.
A győri intézmény a VSofttal együttműködve kiterjesztett valósággal (is) szórakoztatta az ünneplésre érkező családokat, és főként gyerekeket. Megkeresésünkre Szilasi Péter Tamás, a Mobilis ügyvezetője azt reagálta, hogy [...] kiterjesztett valóságra épülő installáció lesz látható a pályaudvaron. A közreműködők között ismét ott lesz a VSoft (ők szállítják a dinós/zombis augmented reality technológiát)...

Alkotói pályázat a Mobilisnél
Oxygen Hírügynökség, 2013. március 27.
„A jövő útjain” címmel rajz-, járműdesign és -dekorációs pályázatot hirdetett a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ a GYSEV Zrt-vel közösen. A programban a Leonar3Do International Zrt, a VSoft Communications Kft., a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum, a Széchenyi István Egyetem és a MÁV-START Zrt. is közreműködik.

Dinoszauruszok és zombik törtek be a Mobilisbe!
kisalfold.hu, 2013. március 20.
A győri Mobilis új attrakciójában nincs akadálya annak, hogy kicsik és örökifjak dinoszaurusszal, zombikkal vagy akár gőzmozdonnyal pózoljanak, s örökemlékként fotó készüljön a nagy találkozásról.

Születésnapját ünnepli a Mobilis
Oxygen Hírügynökség, 2013. március 12.
Fogj kezet a zombival, simogass dinoszauruszt! - VSoft kiterjesztett valóság

Tetőtéri lakásból indulhatna a magyar tündérmese
Hír24, 2013. március 4.
Világsiker felé tör egy apró, tízfős informatikai vállalkozás. Szupermenő felhő és virtuális zombik Dunakeszin. Videóval.

A Jövő Útjain – Együttműködési megállapodás
Turizmus Online, 2013. március 3.
A GYSEV és a MOBILIS, a Leonar3Doval és a VSofttal, valamint a Rómer Flóris Múzeum és a Széchenyi Egyetem szakmai támogatásával rajzpályázatot hirdetett, amelynek együttműködési megállapodását az Utazás Kiállítás első napján írták alá.

Mobilis az Utazás Kiállításon
Oxygen Hírügynökség, 2013. február 28.
A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ az Utazás kiállítás nagyszínpadán csütörtökön (február 28.) délután hirdeti meg szakmai partnereivel (GYSEV-vel, Leonar3Do és VSoft, a Széchenyi István Egyetem, Rómer Flóris Múzeum) „A Jövő Útjain” című rajz-, járműdesign és -dekorációs pályázatot.

Ügyfeleink és együttműködő partnereink

Fujitsu, LG, Microsoft, Magyar Telekom, VMware, Amplifon, CNI, Generali, KH, NKEK, Partner Cable, Polipack