Portálfejlesztés

Sok vállalkozással, intézménnyel találkozunk, ahol gazdasági megfontolásból egy ingyenesnek vagy olcsónak vélt megoldást választottak webes megjelenésre. Az eredmény röviden: elégedetlenség.

PortálfejlesztésA leggyakoribb problémák a következők:

  • nincs terméktámogatás,
  • a harmadik fél által készített összetevők gyakran hibásak, vagy nem felelnek meg az elvárásoknak,
  • a kivitelezők gyakran elérhetetlenek, vagy eltűnnek.

Ezek következtében nagyon rövid a honlap élettartama, rosszak a konverziós mutatók. Kijelenthetjük, hogy az ilyen „olcsó” megoldások gyakran a legdrágábbak!

Cégünk – többek között – ezekre a problémákra reagálva fejlesztette ki saját portálmotorját.

Győzelemre optimalizálva

  • A teljes mértékben testre szabható alaprendszer a legtöbb igényt kielégíti, de ha szükséges, később könnyen bővíthető a licenc.
  • A moduláris felépítésnek köszönhetően igény szerint bővíthető a weboldal funkcionalitása, akár üzem közben, egyedi kérésre programozott megoldásokkal is.
  • Személyre szabott fejlesztésekkel többé nincs szükség külső komponensek funkcionális, kompatibilitási és biztonsági vizsgálatára.
  • A közösségi hálózatok támogatása, a különféle keresőoptimalizációs és marketing segédeszközök, valamint a több nyelv kezelés garantálják a sikeres célzást.
  • A látogató eszközére reagáló, felbontás-függő felépítés lehetővé teszi, hogy a tartalom – a mobiltelefonoktól a HD kijelzőkig – minden eszközön optimálisan jelenjen meg.

Cégünk a domain név foglalástól a működőképes átadásig mindent egy kézből biztosít. Technikai ügyfélszolgálatunk és támogatói csapatunk akár a nap 24 órájában és a hét minden napján elérhető.

A jó honlap eléri célját

Az üzletileg sikeres és sikertelen honlapok között sok esetben nincs más különbség, mint a usability (használhatóság) és/vagy a user interface (felhasználói felület).

Ha rossz a használhatóság, a látogatók nem szeretik, vagy egyáltalán nem is fogják használni a weboldalt, ez pedig biztosan üzleti öngól. Az ilyen helyzetek elkerülése végett szakértelmünk mellett számos módszertant és eszközt alkalmazunk. Azonban a felhasználóknál senki sem tudja jobban, hogy a felhasználók tudják és szeretik használni az adott honlapot, vagy sem. Ezért a legtöbb esetben a tudatos munka az ő megkérdezésükkel, bevonásukkal zárul.

A mi weboldalainkat, azok felhasználói felületeit, általában „szépnek” találják. A design és a tetszés azonban erősen szubjektív fogalmak. Nekünk nem csak az a fontos, hogy egy honlap szép és esztétikus legyen. Hatékonyan kell tudnia segíteni a használhatóságot és a hatékonyabb tartalomfogyasztást.

Nem egyszerű végrehajtók vagyunk, hanem megértjük az üzleti koncepciókat, az ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk, hatékonyságra és profizmusra törekszünk.

Ügyfeleink és együttműködő partnereink

Fujitsu, LG, Microsoft, Magyar Telekom, VMware, Amplifon, CNI, Generali, KH, NKEK, Partner Cable, Polipack