Szerkesztés és karbantartás

Szerkesztés

Egy üzletileg sikeres honlap tartalma folyamatosan frissül, megújul, fenntartja a látogatók érdeklődését, értéket közvetít. A gyakori frissítés a sikeres keresőoptimalizálásnak is alapkövetelménye.

Azonban nem kell feltétlenül Önnek foglalkoznia naponta, hetente a webes tartalmak feltöltésével, releváns képek megkeresésével, megszerkesztésével. Elegendő, ha továbbít nekünk egy üzenetet, és az új tartalom akár néhány perc alatt, professzionálisan megformázva felkerül weboldalára. Igény szerint az új tartalomról hírlevélben és a közösségi médiában is értesülhetnek ügyfelei.

  Gold Silver Bronze
Reakcióidő 4 óra 1 munkanap
Rendelkezésre állás 7x24 next business day

Karbantartás

Az internet és az internetes technológiák állandóan változásban vannak. Újabb és újabb böngészők és keresőmotorok jelennek meg. A weblapokat el szeretnénk érni számítógépről, táblagépről, telefonról, sőt már TV készülékekről is.

Leveleink a levelezőrendszerek változásai miatt időnként a levélszemét mappában landolhatnak, ha nem követjük a technológiai változásokat. Viszont nem kell Önnek figyelnie ezeket a változásokat, megtesszük mi Ön helyett, ha professzionális karbantartási csomagot vásárol internetes megjelenése mellé. Honlapja minden eszközön és böngészőben megfelelően fog működni, hogy üzenetei mindig célba érjenek.

  Gold Silver Bronze
Reakcióidő 2 óra 1 munkanap
Rendelkezésre állás next business day next business day
SLA 99,9% 95%
Backup & restore havi nincs

Ügyfeleink és együttműködő partnereink

Fujitsu, LG, Microsoft, Magyar Telekom, VMware, Amplifon, CNI, Generali, KH, NKEK, Partner Cable, Polipack